4-DAGARS RITT VISBY – FÅRÖ Nu gör vi om succe turen 12-15 juni!!

Dag1. Vi rider från Visby norrut längs den västra sidan med sina kritvita branta klippor. Vi äter lunch vid havet . Beroende på väder kan den som vill ta ett dopp. Efter lunch viker vi av från havet och tar sikte på Stenkyrka och rider på kritvita grusvägar och mjuka skogsstigar. När vi når Mix Ranch är etapp 1 avklarad. Innan middagen kan den som vill ta ett dopp i poolen.

Dag 2. Vi äter en stadig frukost innan vi åter sätter oss i sadeln igen. Idag blir det mjuka skogsstigar och härliga galopp-sträckor. Vi äter lunch vid Tingstäde Träsk som är en av Gotlands största sjöar. Där kan vi bada med hästarna. Efter lunch rider vi på den gamla järnvägen som förr gick mellan Tingstäde och Lärbro. Där är det underbara raksträckor som gjorda för galopp. När vi når Kauparve Islandshästar i Lärbro är etapp 2 avklarad. Där grillar vi och sover på ett ombyggt hö-loft.

Dag 3. Efter en stadig frukost bär det av mot Fleringe och Blå Lagunen där vi får lunch lagad på plats. Här kan man bada och dyka från vita klippor. Efter lunchen bär det av mot Fårösund på härliga skogsvägar. När vi når Bunge Vandrarhem är etapp 3 avklarad. Efter en härlig dusch väntar en god middag.

Dag 4. Efter frukost rider vi ner mot färjan. Idag packar vi ner lunchen i sadelväskor eftersom vi rider där ingen bil kommer fram.Vi tar hästarna lösa på färjan, förhoppningsvis står de snällt de 7 minuter det tar att komma över. Vi rider den östra sidan upp längs havet mot Stora Gåsemora. Lunchen tar vi någonstans utmed havet då vi känner oss hungriga. Väl framme vid Stora Gåsemora duschar vi av oss vägdammet och avslutar med en lyxig 3-rätters middag på Fårös finaste restaurang Vinor Krog.

6900 kr per/pers då ingår all mat , boende ,lakan och handduk.
För bokning och mer information ring: 070-6900432